Tisdag

Helgen var den konstigaste helgen på länge måste jag säga. Men jag hade ju iaf kul i början av fredagskvällen :)
Jag och Johanna var på Clarion hotel en sväng innan vi gick ner på Olearys. Haha :)
Sen jobbade jag hela helgen, det är ju bra, så jag får lite pengar :)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på Greys anatomy innan jag somnar :)
Massa mysigt.





Fredag

Ussh vilken dag! Jag var helt sjuuukt trött imorse! Men jag tog mig upp och kom till skolan i tid :)
Hade historia och filosofi, sen tänkte jag att jag var tvungen att fördriva tiden tilll 15.45 eftersom att jag skulle jobba på friskis då, 15.15 får jag ett samtal där hon i andra änden undrar var jag är. då skulle jag börja 14.45! ÅÅÅÅH jag är värdelöööös :) Hon var arg och jag skämdes så jag ville försvinna genom jorden. Menmen.

Ikväll blir det utgång med johanna igen :) jag är dönervös, min värld är på tok för liten och alla känner alla och alla har en koppling till varandra på ngt sätt. Men jaja, jag ser iaf fram emot att umgås med johanna en kväll och mot att träffa M.

Jag ska inte låta dig förstöra min kväll. Sådeså. Har bestämmt mig!


Söndag

Myshelg! I fredags åt jag med Johanna på stan, vi gick på Via grande och åt pizza och pratade en massa :) Sen gick vi en sväng på stan innan vi tog brunflobussen hem till henne. Det var ju ett äventyr, det tog typ dubbelt så lång tid för att det var så halt..

Sen gjorde vi oss iordning, drack lite cider och poppade en massa popcorn :)
sen skjutsade hennes föräldrar in oss till stan och vi gick på olearys. En kväll har aldrig gått så fort i hela mitt liv! Men jag hade stört kul! :) Och mysigt hihi !

Det var väl kanske mindre mysigt när jag vaknade på morgonen, det blev inte så mkt sömn under natten, men det var det ju värt! :)  Jag träffade peder en sväng innan jag åkte hem, slängde i mig lite pannkaka och gick och la mig på en gång. Sov 14 timmar inatt, SJUKT! Men nu är jag ju utvilad iaf :)

Idag har jag varit med Lizette, Cicci och Jocke vid ngn stuga. Vi grillade och körde lite skoter i det fina vädret, hur mysigt som helst! Jag får ju vårkänslor :) Och nu sitter jag på friskis och jobbar mycket hårt! eller? Haha det har inte varit en människa här på en halvtimme :) Sköönt !


Fredag

Jag är jättetrött. Filosofiprov var inget för mig, seg i huvudet blir man ju. Nu sitter jag på Friskis och har ett väldigt hårt arbetspass! Maha kanske inte :) Men det är nog lika bra det för jag orkar inte vara trevlig idag :)

Halv 5 så ska jag ta mig in till staden och träffa Johanna :) Vi ska gå och äta ngt gott och sen ska vi hem till henne och senare blir det utgång :) Jag är jättepeppp! hihi Nu ska jag ta lite fika :) och läsa en bok :)
Myyys


Måndag

Man kan ju tycka att man ska vara pigg och utvilad efter ett lov, men jag har nog aldrig varit såhär trött!
Det enda jag gjort det här lovet är att jobba hela dagarna och sen gått och lagt mig. :P
Tror jag börjar bli sjuk ixå, huvudet  känns tjockt.
Vill bara vara hemma och sova ut riktig. Känns faktiskt bra med sovmorgon imorgon!

Mitt liv är helt uppochner och jag vet ingenting. blää


ÅÅhhhh

Vilken kväll.. ont i magen och huvudet kokar av alla tankar.. jag ska gifta mig med en hund när jag blir stor. Då blir det inga missförstånd och bråk hit och dit. Det är ju tydligen min favoritsysselsättning har jag fått höra, att vara sur och bråka, jaa för det tycker ju jag är skitkul! och jaa fy vad jag är svartsjuk.. ojoj! Haha..


Blööö döda mig.


RSS 2.0