Lördag

Den här dagen började ju bakvänt. Jag hade ju helt glömt bort att man skulle ställa tillbaka klockan en timme inatt. Jag vaknade halv 9 och tyckte de va jätte tidigt, men jag kunde inte somna om så jag klev upp och åt frukost. Sen kom jag ju på att klockan egentligen var halv 8! Jag är sämst. Nu blev den här långa dagen ännu längre. Tror jag ska ta med hästen på en långtur kanske. Fördriva lite tid lixom. Hon har ju äntligen fått på sig sina vintertofflor :)

På eftermiddagen ska jag och Sebbe till hans mamma och fira henne. Det blev ju aldrig i onsdags eller torsdags, så det blir idag ist. :)

På Torsdag åker jag till Italien!!! IIIIH


Fredag

Det här kommer bli en lång dag om jag ska gå runt och vara såhär äckligt nervös. Har ont i magen.
Sitter på skolan en timme innan vi börjar som vanligt, så jag har passat på att börjat med min historiauppgift,
ska skriva en tidningsartikel om Harald Hårfagre. Mums vad tråkigt.

Jag skiter i Haloween iår med, har ingen lust.

Jaja, efter idag är det iaf lov och snart flyger jag iväg till Italien och tar en Paus från Sverige och verkligheten en vecka.
Vältajmat, behövs verkligen nu!

You´ve been acting so strange.






Torsdag

Jaha, det blev ingen skola idag. Försov mig så jag missade sista bussen. Men sen fick jag reda på att ingen av bussarna kom efetrsom båda hade kört av vägen, alltså hade jag inte tagit mig till skolan vilket fall som helst.
Det  var nog meningen att jag inte skulle göra de där svenska provet :P

Istället har jag pluggat med Lizette och haft stört ont i magen hela dagen av oro.
Jag antar att jag inbillar mig, men du ger mig faktiskt anledning till det.

Nu ska jag bara slappa hela kvällen och ta en låång dusch med hårinpackning och grejer. Sen ska jag packa lite för imorgon och sen sova. Ska träffa gos imorgon för första gången på två veckor. Längtar stört mkt!


Onsdag

Sitter på skolan 2 timmar innan vi börjar. tänkte ju försöka göra svenskauppgiften. Men sen såg jag frågorna som var till boken vi läser. Och eftersom att Jugge har så stört höga krav så känner jag att jag inte ens orkar försöka. Det får bli ett IG i svenska helt enkelt! :)

Idag hoppas jag på en bra dag även om det bra humöret inte finns. Jag slutar iaf halv 2 och sen blir det en stadstur med mamma för att kolla på vinterjacka. Har hört att det ska bli den kallaste vintern på väldigt länge så en varm jacka ska jag ha! :) Sen vet jag fortfarande inte om vi ska åka till Ytterån idag eller imorgon?

BläMu


Tisdag

Hemma igen efter en konstig dag. Vaknade kl 7 imorse och kunde inte somna om. Jag började skolan halv 2.
Så jag gick ner och åt frukost och sen tittade jag på smallville hela morgonen. Ganska mysigt faktiskt, bra start lixom :)
När jag hade parkerat bilen och var på väg mot skolan så va de en bil som tutade, jag reagerade ju såklart och kollade dit, och det satt en kille bakom ratten som tittade på mig som om han kände mig, men jag kunde inte komma på vem det var, jag kände ju inte igen honom. Efter typ sådär 5 sekunder så såg jag att det var Sebbe. Hahah. Vilken dålig flickvän jag är :) Jag kan ju faktiskt skylla på att jag inte har sett honom på över en vecka! Han är ju fortfarande sjuk. Stackarn. Men imorgon eller på torsdag så blir det tårtkalas hos hans mamma iaf :)
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Jag är dödshungrig! Sen ska jag gå upp till pappa och försöka plugga lite, eller jag kan ju iaf lura mig själv och få mig att tro att jag kommer göra det.
Det kan ju vara lite kul att uppdatera Italienskan iaf, för om en vecka och två dagar så sitter jag på flyget mot Rom! :) Jag läängtar!
Jag avlsutar det här inlägget med att om du tycker att det är jobbigt att ha en hudfärgad tröja,
tänk då istället på hur jobbigt det hade varit med en tröjfärgad hud!
Arrividerci, Au revoir, Ave, Goodbye, Adios, Zai jian
Ja jag tror ni fattar. Hejdå

Lördag

Slödag. Vaknade runt 12. Låg kvar i sängen och tittade på en film innan jag åt frukost och sen va jag ute och gick med hunden en sväng. Det är ungefär allt jag gjort idag. Det är så skönt med helg :)

Igår var Lizette här och vi pluggade lite och tittade på Idol :)
Ikväll ska jag sitta framför tven och titta film. Imorgon ska jag på informationsmöte på friskis&svettis.
Höhö. Jobba för 20 kr timmen, mums

I belive I can fly ♥


Torsdag

Äckeldag. Har äntligen nästan gjort klar psykologin. Nu har jag bara allt annat kvar. Det tar ju ALDRIG slut! Jag fick reda på att jag har ngn konstig bakterie i halsen oxå så nu år jag på ngn konstig medicin.
Jag kan ju iaf trösta mig med att det är helg imorgon och att jag kanske får lite gjort i helgen så jag slipper det sen. Och nu tänker jag lägga mig och titta på film. Dear John typ. Imorgon är det ju iaf sovmorgon. :)

Saknar dig massa mkt.  S♥
The absence of you is killing me
I don´t wanna wake up



Saknar !  <3


Onsdag

Idag har det varit en trött dag. somnade på bussen både till och från skolan. Inte konstigt efter all gramatik jag har fått intryckt i huvudet idag.

Har nyss varit duktig och städat hela övervåningen, skulle göra rent kattlådan, men när man väl är igång så varför sluta? :) Jag borde ju egentligen plugga istället, men har störd ångest över svenskan. Orkar helt enkelt inte :)

Nu ska jag läggamig och sova tror jag. Jag saknar Bebz. Tycker att han ska bli frisk nu. ♥

I just don´t wanna miss you tonight.


Tisdag

Jaha, nu snöar det. Ush, jag fryser ju bara jag tittar ut.

Förutom snön så har dagen varit ganska okej, och jag blev inte magsjuk som jag trodde igårkväll :)
Efter skolan köpte jag en tårta till mamma, hon fyller ju år imorgon, då ska vi äta god mat och ha tårtkalas :)
Sen på kvällen kanske jag ska ut, men har inte bestämt mig. Beslutsångest. Det kommer ju isf göra Torsdagen ännu värre än vad den brukar vara och jag vet inte om jag kommer överleva det :)

Blev jätteglad nyss när Daniel ringde mig från italien :) Vi planerade lite hur vi ska göra när jag åker dit och så :)
Jag börjar bli nervös! Bara två veckor kvar nu!

Tänk att du fortfarande gör mig besviken efter så lång tid.
Jag borde veta bättre, jag vet ju att du inte går att lite på.


Bild från Tunisien.
Jag ska ALDRIG sitta på en kamel igen!


Måndag

Nu va de ett tag sen jag skrev här tror jag, men vem bryr sig egentligen? :) Nu kände jag iaf för att göra det.
Jag har nyss varit på det jobbigaste danspasset i mitt liv. Men det är ju så stört KUL! Längtar som en galning till uppvisningen.

Hela helgen var bäst! I fredags var jag med Sebbe, vi åkte och handlade på Willys och när vi kom innanför dörren igen kom han på att vi skulle ha godis till filmen så vi åkte till Maxi och köpte godis som vi åt till austin Power filmerna, jag höll på dö av skratt :) Dom va ju så roligaa ! Nu har stackars älsk gått och blivit magsjuk. Han är klantig, alltid sjuk.

I Lördags tog jag bilen till frösön och därifrån åkte jag med David, magnus och några till på dans i Vigge som ligger ngnstans mot typ svenstavik? Hade noll förväntningar, men det var nog den roligaste dansen jag ngnsin varit på :)

Är själv hemma hos pappa och har supersovmorgon till halv 2 imorgon. Så kvällen ska spenderas framför datorn med smallville. Har ju redan tagit mig igenom en sesong :) höhö

PUSS


Torsdag

Har varit hemma från skolan idag eftersom att det inte blev mkt sömn av allt hostande
och feberdrömmarna inatt. Men nu har jag druckit 4 liter vatten och sovit hela dagen så nu mår jag nästan bra igen :) Snart kommer pappa hem och d ska vi äta. Sen ska Fanny klippa mig. Kan behövas..

Det verkar som att det blir utgång i helgen, det var mkt länge sen nu, kul  :)

Jag har börjat tita på smallville.. VAD HÄNDE!?


Onsdag

Mysdag. Försov mig imorse och hade bara en lektion. Sen följde jag med Terese på stan och vi gick till Törners och fikade med Mikaela och Emelie. Nu har jag nyss kommit hem och har ätit en äcklig middag som jag hittade i frysen. Pappa är borta på jobb så jag ska vara helt ensam här inatt. Jag kommer bli mörkrädd.

Nu vet jag inte om jag ska plugga mig eller titta på the mentalist och ta chilinötter..
Jag borde ju plugga, men.. ääh, jag gör en Elina och tänker att det löser sig!  :)


Fredag&Lördag

Det var en ganska stressig dag igår. Skjutsade pappa till jobbet, åkte till skolan, hade massa redovisningar,
åkte till Sebbe, åkte till stan och träffade Lizette, åkte till Ixo och köpte pappas gardiner, det var inte så lätt som det låter, för det första hittar jag inte dit och för de andra så var vägen avstängd. Sen åkte jag hem, slängde mig in i duschen gjorde mig iording och sen in i bilen igen och åkte på dans.
Haha :) Kvällen blev ganska lyckad, inte lika kul som det brukar vara kanske, men helt ok.
Sen sov jag jättegott och idag vaknade jag med världens bästa. ♥
Vi tittade på en film och mysade och nu är jag hemma i Husås igen.
Ikväll ska jag och skålen med cheesballs titta på TV.

RSS 2.0