Måndag

värdelöööst. får ingen lägenhet. Men jaja, man får väl se dom possitiva sakerna istället antar jag.

Jag har nyss varit på ett dödsjobbigt danspass. Jag måste nog börja träna mer om jag ska orka med det här i en termin. Kommer antagligen inte kunna gå imorgon :)

Snart ska äckelprojektarbetet vara klart, och innan det är det ett prov på typ 70 sidor i litteraturhistoriaboken. Dödaa mig. Blä..  Jag tänker skita i det här och ta studenten nästa vecka.


Torsdag

Vilken dag! 2 redovisningar och ett prov. Helt slut. Har pluggat projektarbete i ngn timme oxå. Duktigt :)
Imorgon blir det utgång igen, tredje helgen i rad, inte likt mig. Men innan det ska jag vandra på stan och kolla på balklänning :) och sen ska jag till pälsk och äta middag och göra mig iordning.

Jag funderar på om jag ska äta lite kvällsfika. Typ en hårdmacka med ost. Mums




Söndag

Även den här lördagen slutade med utgång. Hade kanske inte lika kul som förra veckan, men helt okej :)
Jag sov hos Sebbe och vi somnade halv 5 imorse. Är lite sådär trött nu. Så nu ska jag äta middag och sen ska jag titta på film hela kvällen! Mysigt.

Imorgon är det skola igen.. Jag vill inte :) Jaja, sovmorgonen på tisdagarna gör iaf att livet känns lite lättare.


Lördag

Vilken värdelös dag. Vaknade 12, åt frukost, kollade på karate kid och sen har jag bara suttit och gjort ingenting. Lördagar är jättetråkiga. Blä. Vill gåm och lägga mig och sova förbi den här helgen.

"Det är kanske tur att det finns lögner, annars skulle ju allt man hör vara sant"


Tisdag

Vilken otroligt värdelös dag! Vaknade kl 10, dödstrött, men väckte Sebbe iaf. Vi åt frukost och jag skulle gå iväg till skolan, men tänkte att jag kunde ju kolla mailen först. Jaha, ingen Latin. Då började jag 14.55 ist då. När jag kom till skolan så fick jag reda på att vi inte hade ngn italienska heller. så jag var ju typ ledig idag. Kul.
Nästa buss hem går halv 5. Jag är arg, trött, ont i huvudet och sjuk. Jag vill hem och sova. nu.

Menmen, jag gjorde ju iaf klart latinen och psykologin. Det var ju duktigt av mig :)
Så nu ska jag ta å läsa lite Singoalla en timme innan bussen går.


Söndag

Hade en riktigt rolig kväll igår :) Jag skulle vara nykter så jag vet inte hur jag blev så fruktansvärt bakis..
Jaja, jag hade iaf en mysig bakisdag med älskling :) Vi gick till Max och köpte hamburgare och tittade på Skyline, värdelös film.

Nu är jag hemma och äter kvällsfika :) väntar på att filmen ska bli nerladdad ngn gång så jag kan mysa ner mig i sängen :) Imorgon är det skola igen, jag tycker att helgerna går på tok för fort.


Fredag

Jag överlevde mördartorsdagen för den här vekan. Nu ska jag snart till skolan och ha en halvtimmes lektion och sen är det helg.  Vad värdelöst med en halvtimme :) men jaja sen ska jag iaf ka och träna tror jag, om jag orkar och kännerför det.

Ska ha mysig hemma kväll själv ikväll för en gångs skull, ska nog ladda ner step up 3D och titta på den på pappas 3D tv. hihi. Om jag kan klura ut hur den funkar först såklart..

S ♥


Torsdag

Klockan är inte ens 7 och jag är uppe! Jag är imponerad av mig själv. Jag längtar till helgen, eller jag längtar till skolan är slut. När jag blir stor ska jag ha ett jobb så man får sova på mornarna ! :)

Känns ganska tungt att veta att man har en hel torsdag framför sig och att man mste plugga hela kvällen. Blä

Nu ska jag göra mig iordning och gå den jättelånga vägen till bussen. Brr


Tisdag

Sådärja! Nu har jag varit duktig och sökt en massa jobb, alla säger "vi hör av oss" tsss. jusste. Jaja, jag hoppas iaf :) Snart kommer Fikselina hit och då ska vi äta lunch. Sen blir det latin och italienska. Jag gillar tisdagar :)
Sen får jag köra bil hem, skönt, jag gillar inte att åka buss :)

Imorgon ska jag ha sista passet tillsammans med ngn på Friskis, sen ska jag jobba sjääälv :O Läskigt.
Nu ska jag försöka vara lite produktiv och plugga lite latin.


Måndag

Första dagen på skolan avklarad, eller iaf halva dagen. Jag tog mig inte upp till första lektionen eftersom att jag somnade halv 5 inatt. Jag va trött :) Bara en termin kvar. Sjukt, det va ju typ igår jag satt där jättenervös och inte kände ngn alls?
Igår var en lång dag, jag och Sebbe klev upp halv 9 och sen åkte vi och hans låtsasbror till Sundsvall och Ikea, Det blev en ny säng, en byrå och ett nattduksbord. Jag var sur och arg när vi kom hem för att jag inte hade fått ngn mat i magen, men då slängde vi i oss lite köttbullar och mackaroner så jag blev glad igen. Sen skruvade vi ihop sängen och sov, eller ja, han sov jag var vaken till halv 5. Mums
Min morbor ringde idag och sa att om jag vill får jag hyra lägenheten igen. Jag blev jättebesviken eftersom att jag inte hade råd. Berättade för pappa och han sa att det fixar vi. Höhö, så nu har jag snart en lägenhet igen. Stört skönt. Nu blir det till att söka jobb!
Något är fel på vårat hus, antingen vattenpumpen eller värmepumpen. Om dom är på så går massa proppar. Kul. Så antingen kommer vi inte ha vatten eller så kommer det vara nästa istid här imorgon.
Så jag sover nog hos mamsen inatt :)
Jag saknar sommaren. Vill ha NU!

Fredag

Jag måste nästan skaffa medicin mot mardrömmar eller ngt, nu har det varit varje natt i 2 vekor! Inte ok.
Snart ska jag och Lizette ka till stan :) Sen blir det dans och jag är stört nervös! De lär ju bli många blandade känslor ikväll. Jaja, jag ska försöka ha kul iaf :)

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart


Torsdag

Kvällen igår var superkul om man bortser från vissa detaljer som jag inte tänker ta upp här. Men även det löste sig, förmodligen till det bästa. När jag vaknade imorse så mådde jag som jag förtjänade antar jag, men hade ju världens bästa bredvid mig så det var mysigt iaf :)
Vi tittade på en jättedålig film och sjöng opera. Haha :) På söndag ska vi till sundsvall och köpa ny säng på ikea höhö :)

Jag är stört trött och seg så efter jag har städat kattlådorna och ätit middag så ska jag krypa ner i sängen med Hugo och inte röra mig på hela kvällen! supermysigt :)
Imorgon blir det stan med Lizette och sen dans i Häggenås! Längtar :)

Jag älskar min Sebastian


Tisdag

Idag har jag varit duktig, har tränat och nu håller jag på att tvätta. Pappa fick ett ryck och köpte en sån där 3D tv. Den är stor. Men jag lär ju inte få använda den på några månader.

Imorgon ska jag göra ngt dumt och sen ska jag kanske på kalas. Spännande :) höhö
Om jag bara kunde få tag på Lizette så jag har ngnstans att sova, kan bli lite jobbigt annars. Hon är ju klantig och har tappat bort sin mobil.

Resten av kvällen blir det chipsskålen och smallville. Bara 1,5 sesong kvar nu! Mahaha


.

Stört besviken.. Jag förstår inte att du aldrig lär dig..


Söndag

Bodil har fått för sig att hon ska vänja mina katter med sina hundar, hugo sitter under sängen och morrar och gosan ligger i en annan säng och fräser. När Hugo inte ens vill prata med mig så är det illa! stackars kissar..
Jaja, det går nog över om ett tag :)

Det spelas hårdrocksmusik i köket och det är städat överallt, det känns inte som mitt hus längre, men jag klagar inte, jag tycker det är mysigt :)

Snart kommer Sebastian hit också så ikväll kommer det bli fullt hus! Längesen det var så mycket folk här :P
Ser fram emot kvällen <3


Lördag

Det här var kanske det bästa nyåret hittils! Åt jättegod mat och hade jättekul med bra människor. Mycket lyckad kväll! Något som var mindre lyckat var att min mobil övernattade i en snödriva. men jaja, det kunde ju ha varit jag så det var ju bra på ett sätt :) Den överlevde iaf när jag hade tinat upp den en stund :)
Ibland har man tur!

Har spenderat hela kvällen i soffan med min filt och smallville. Välbehövligt kan man ju säga.
I veckan ska jag försöka ta mig till gymmet ngn gång och så ska jag och älskling åka skoter och grilla! Mums :)
Han är bäst i världen! <3




RSS 2.0